Szakkollégiumi tanulmánykötet 2023

A Hatvani István Szakkollégium 2023. tavaszán újra hallgatói tanulmánykötetet jelentet meg. A szakkollégisták által szerkesztett kötetet "A mi tendenciáink..." - Szakkollégiumi tanulmányok 10. címmel jelentetjük meg.

2022. évi Őszi Tudományos Hallgatói Konferencia

Hatvani István Szakkollégium 2022. december 8-án, csütörtökön 8:30 órai kezdettel rendezi meg Őszi Tudományos Hallgatói Konferenciáját. A Konferencia az MTA Debreceni Területi Bizottság Székházában kerül megrendezésre (4032 Debrecen, Thomas Mann utca 49.).

Szakkollégiumi kurzusok

A 2022-2023. évi tanév I. félévében három kurzust indítunk útjára a Szakkollégium részéről, melyek a következők:

Magyar örökség (tantárgykód: HATVANISZK023)

Migráció - tegnap és ma (tantárgykód: HATVANISZK013)

A tudományos kommunikáció kihívásai a 21. századi digitális térben (tantárgykód: HATVANISZK030)

Felvételi felhívás 2022. május

A Hatvani István Szakkollégium felvételt hirdet a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán, Természettudományi és Technológiai Karán, Informatikai Karán, valamint Műszaki Karán tanuló alap- és mesterképzős hallgatók részére. A jelentkezéseket 2022. május 15-én (vasárnap) éjfélig várjuk a Szakkollégium e-mail címére. A Jelentkezési lap innen tölthető le: Jelentkezési lap 2022. május. A beküldendő dokumentumokat PDF formátumban, egy fájlba összefűzve kérjük megküldeni a Szakkollégium e-mail címére! E-mail cím: hatvani@unideb.hu

2021. évi Őszi Tudományos Hallgatói Konferencia

Hatvani István Szakkollégium 2021. december 9-én, csütörtökön 9:00 órai kezdettel rendezi meg Őszi Tudományos Hallgatói Konferenciáját. A Konferencia az MTA Debreceni Területi Bizottság Székházában kerül megrendezésre (4032 Debrecen, Thomas Mann utca 49.).

Felvételi felhívás 2021. június

A Hatvani István Szakkollégium felvételt hirdet a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán, Természettudományi és Technológiai Karán, Informatikai Karán, valamint Műszaki Karán tanuló alap- és mesterképzős hallgatók részére. A jelentkezéseket 2021.

Szakkollégiumi tanulmánykötet 2021.

A Hatvani István Szakkollégium 2021. ősz végén újra hallgatói tanulmánykötetet jelentet meg. A szakkollégisták által szerkesztett kötetet "A mi tendenciáink..." - Szakkollégiumi tanulmányok 8. címmel jelentetjük meg.

2021. évi Tavaszi Tudományos Hallgatói Konferencia

Hatvani István Szakkollégium 2021. április 30-án, pénteken 9:00 órai kezdettel rendezi meg Tavaszi Tudományos Hallgatói Konferenciáját. A Konferenciát ezúttal is online formában, a Webex Meetings felületén rendezzük meg. A Konferencia programjába bárki bekapcsolódhat, érdeklődők is. Kérjük, hogy amennyiben van rá lehetőség, mindenki töltse le az eszközére a Webex alkalmazást, mert gyorsabban és gördülékenyebben használható, mint a webes felület!

Felvételi felhívás 2021. tavasz

A Hatvani István Szakkollégium felvételt hirdet a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán, Természettudományi és Technológiai Karán, Informatikai Karán, valamint Műszaki Karán tanuló alap- és mesterképzős hallgatók részére. A jelentkezéseket 2021. február 28-án (vasárnap) éjfélig várjuk a Szakkollégium e-mail címére. A Jelentkezési lap innen tölthető le: Jelentkezési lap 2021. tavasz. A beküldendő dokumentumokat PDF formátumban, egy fájlba összefűzve kérjük megküldeni a Szakkollégium e-mail címére! E-mail cím: hatvani@unideb.hu

Oldalak